CRAIOVA INDEPENDENT ARTISTS

C.I.A. – Craiova Independent Artists – este o trupa de hip-hop din Craiova.
Formata in 2004, are in componenta 4 membri: Phila, Rashid, Byga si Dj Hash.

Discografia cuprinde:
– „C.I.A. Prezinta” e.p. 2005 – independent
– „6 Gloante” – e.p. 2007 – independent
– „Invazia” – l.p. 2008 – Casa de Discuri ROTON
– „Radio” – l.p. 2009 – independent
– „7 Gloante” – e.p. 2011 – independent
– „Universal” – l.p. 2012 – independent – in curand

Trupa a fost nominalizata la categoria Best Hip-hop in cadrul Romanian Music Awards de doua ori: in 2008 si in 2009.

Anul acesta, C.I.A. a incheiat un turneu intitulat „Rock’n’Raw” ce a cuprins 9 orase: Caransebes, Arad, Timisoara, Alba Iulia, Craiova, Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Constanta.

Pentru toamna urmatoare, C.I.A. pregateste lansarea celui de-al 3 lea album al trupei – „Universal” – ce va fi promovat prin cel putin doua videoclipuri in prealabil, dar si de un turneu ce va cuprinde o lista de cel putin 15 orase.

http://www.cia-online.ro/ – site oficial
http://www.facebook.com/ciaromania – facebook oficial

Videoclipuri C.I.A.

C.I.A. – Te-am vazut

C.I.A. – Daca as putea

C.I.A. – Insomniac

C.I.A. – Unde e ea

C.I.A. – Ba esti nebun

C.I.A. – Bombardament

C.I.A – Siaiei

C.I.A. feat Alex – Zbor La Joasa Altitudine

Sisu & Puya feat C.I.A. & Alex – Mai Vrei

Alte piese si aparitii:

C.I.A. – Unde e ea

C.I.A. – Daca as putea

C.I.A. – Cor de bagabonti

C.I.A. – Ba esti nebun (live)

C.I.A. – Sentiment suprem

C.I.A. Alex & Puya live la RMA 2009 in Craiova

Puya ft Tibi Scobiola Band & C.I.A. – Mai Vrei (Live)

Making of C.I.A. – Invazia

C.I.A. – Ba Esti Nebun live (Neatza cu Razvan & Dani)

C.I.A. @ Razvan si Dani 25.05.2012