Phila

Nascut la 11.05.1982 in Craiova

Nu m-am nascut geniu ca altii, sa fac muzica de la inceputurile ei in Romania, dar am ascultat tot ce-mi cadea in mana, inca de la primele casete. N-am prea avut noroc sa cunosc oameni cu abilitati si gusturi comune pe langa mine, dar cu cei pe care i-am avut prin zona, am incercat sa “producem” ceva.

In 2001 l-am cunoscut pe Byga ce activa in trupa Conflikt Stradal alaturi de Marian (Japka) care fiind din alt oras si terminand facultatea a fost nevoit sa paraseasca trupa, in care urma sa devin membru ceva mai tarziu.

Au urmat piese inregistrate in diferite locatii, care de care mai dubioase, concerte, colaborari cu artisti locali, etc. Intr-unu’ din locurile unde reuseam sa ne strangem o data pe saptamana, printre altii, l-am cunoscut si pe Rashid, pe atunci Profethu’, cel care ni s-a alaturat si cu care am format ulterior trupa C.I.A. De atunci a urmat o serie de evenimente si intamplari, materializate in alte zeci de piese, prestatii si aparitii, care ne-au mentinut pasiunea si dorinta vie de a continua.

Aproape 11 ani mai tarziu lucram cu aceeasi sete la cel mai recent material al nostru: „Universal”.